Σχετικα με μας

γνωρίστε

τη φιλοσοφια μας

Είμαστε περήφανοι για τα γευστικά μας πιάτα και τις παραδοσιακές μας συνταγές, με τα καλύτερα υλικά από τοπικούς παραγωγούς και πιστοποιημένους κτηνοτρόφους.

Φρέσκα

υλικα

Η Σαντορίνη διαθέτει υπέροχα προϊόντα, λόγω του ηφαιστειακού της εδάφους και των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών. Το μυστικό για όλες τις επιτυχημένες συνταγές μας κρύβεται στα αγνά υλικά από τη γη και τη θάλασσα της Σαντορίνης. Καθημερινά επισκεπτόμαστε την τοπική αγορά και επιλέγουμε προσεκτικά τους προμηθευτές ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Στο πλούσιο μενού μας θα βρείτε τοπικά προϊόντα που δίνουν μια μοναδική γεύση στα πιάτα μας. Δοκιμάστε το χλώρο, ένα φρέσκο τυρί από κατσικίσιο γάλα, με χαρακτηριστική κρεμώδη υφή και τους παραδοσιακούς τοματοκεφτέδες από το μοναδικό τοματάκι Σαντορίνης.

Ψήσιμο

Κρεατος

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια ζουμερή μπριζόλα; Εάν αναζητάτε το τέλειo ψήσιμο και υψηλής ποιότητας κρέας, είστε στο σωστό μέρος. Οι αγνές πρώτες ύλες, οι εξαιρετικές κοπές και το επιδέξιο ψήσιμο προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία στους φανατικούς του κρέατος. Πικάνια, μπριζόλα τόμαχoκ και ελληνικό κρέας υψηλής ποιότητας κόβονται και ψήνονται όπως πρέπει και έρχονται στο τραπέζι σας όπως ακριβώς θέλετε. Το πάθος μας για εξαιρετικό κρέας και η άψογη τεχνική ψησίματος κάθε κοπής αποτελούν τις αρχές του πιο εξειδικευμένου εστιατορίου για κρέας στη Σαντορίνη.

elGreek